fbpx


Gyakori kérdések

Ahol rendelkezésre áll egy legalább 24×11 méter széles füves, műfüves vagy akár műanyag borítású pálya, ami minden éles tárgytól és akadálytól mentes. 

Mindenki játszhatja kortól nemtől függetlenül, akinek az egészségi állapota ezt megengedi. 12 éves kortól   ajánlott. (Szülői beleegyező nyilatkozattal).

Az íjjáték nem ajánlott  magas vérnyomásban szenvedőknek, krónikus keringési betegségben szenvedőknek, akinek bármilyen eredetű szív problémája vagy epilepsziája van továbbá várandós anyukáknak. Tilos használni alkohol, drogok vagy más tudatmódosító szerek befolyásoltsága alatt.

Igen. Az egyetlen kötelező védőfelszerelés a maszk. Továbbá válaszható még alkarvédő is a játékhoz. A nyílvesszőket csak a helyszínen adott íjakkal lehet használni a maximális biztonság érekében.

A vastagon párnázott végű nyílvesszőknek köszönhetően a találat érezhető, de nem fájdalmas.  A paintballal összevetve egy találat nem okoz  horzsolást, véraláfutást vagy piros foltot.

Ha egyedül szeretnél játszani, vagy nincs meg a csapat, akkor ajánlom a sportnapjainkat, ahol biztos megtalálod a számodra megfelelő csapatot.

Bármi további kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot. 

Close Menu
×
×

Cart