fbpx

Miért ideális választás az Íjjáték leány / legénybúcsúra?

Archery-stag-legénybúcsú

Szeretnél kipróbálni valami igazán új dolgot, amivel levezetheted a feszültséget a nagy nap előtt? Lepjétek meg a menyasszonyt / vőlegényt egy emlékezetes búcsúval. Ez a sport nem csak az adrenalinfüggőknek szól, hanem mindenkinek, aki szereti a csapatsportokat, a kihívásokat és az önfeledt szórakozást.

Próbáld ki magad budapesti pályáinkon, ahol belebújhatsz Robin Hood, a Zöld íjász vagy Katniss Everdeen bőrébe. ha kezedbe veszed az íjat, azonnal megérted miről is van szó! Szinte bármit csinálhatsz a pályán.. kússz-mássz a bunkerek mellett… ugorj ki egy fedezék mögül vagy vetődj el egy nyílvessző elől.  Csak rajtatok áll, hogy milyen manőverrel és taktikával gazdagítjátok a játékot.

 

Gyakori kérdés szokott lenni, hogy ehhez profi íjásznak kell lennem?

Válasz: – Egyáltalán nem!

 

Ha még soha életedben nem lőttél íjjal, az sem jelent problémát, mivel gyerekjáték megtanulni az alapokat. A szabályok, és az íjjal való bánásmód, percek alatt elsajátítható! Az íjaink kifejezetten erre a játékra lettek kialakítva, így a jobb és balkezesek is egyaránt használhatják!

Nálunk első a biztonság! Speciális nyílvesszőket használunk a játék során, amelyek szivacsborítással vannak ellátva. Nem kell félned, hogy kék-zöld foltos leszel a nagy napon, mivel ha eltalálnak, az nem hagy maga után semmiféle nyomot. (nem úgy mint a paintball vagy airsoft játszmák után) A maximális biztonságért, a játék során kötelező az íjjáték maszk használata, ami thermo lencsével van ellátva, így egyáltalán nem párásodik! Aki extra védelmet szeretne, annak biztosítunk alkarvédőt térítésmentesen!

 

Ha egy igazán vagány legénybúcsút szeretnél, akkor próbáld ki az íjjátékot, Budapesten! Szervezd össze a csapatot, foglaljátok le a pályát és az időpontot, a többit pedig bízzátok ránk! Foglalj MOST!

Close Menu
×
×

Cart